Szépségverseny Tabuk Nélkül

Szépségverseny Tabuk Nélkül. Egyre több érdeklődő látogat minket, és láthatóan egyre nagyobb az igény, a tabumentes szexközösség létére.

Ennek jegyében szertnénk egy kicsit felpörgetni a dolgot, egy játékos szépségverseny kiírásával. Még nem teljesen tiszta, hogy miként és milyen formában fogjuk ezt megrendezni. Még csak elképzelések vannak, amit itt és most szeretnénk nektek felvázolni.

Ami alapvető az esemény megrendezéséhez

  1. A Szépségverseny Tabuk Nélkül az iwiw.red webes szexközösségben kerül megrendezésre.
  2. A Szépségverseny Tabuk Nélkül eseményre bárki benevezhet, aki szeretné megmutatni nekünk és másoknak a szépséget.
  3. A Szépségverseny Tabuk Nélkül nevezési feltétele, az iwiw.red közösségben a tagság, plusz a saját profil hitelesítése.

Az alábbi részletek még nem véglegesek, csak egy elképzelés a lehetséges módról. 

  1. Az eseményt 2 fő kategóriában rendezzük meg Férfiak / Nők
  2. Ezen belül is esélyt adunk mindenkinek, ezért legyen egy kategórai ruha nélkül, és egy ruhában.
  3. Minden kategórában létrehozunk egy fotalbumot, amibe a képeket feltöltjük
  4. A feltöltött képeket, a látogatók tudják kommentelni, és lájkolni, az az alapját képezi a versenynek
  5. A verseny egy iWiW Red csoportban lesz megrendezve, azon belül is zárt helyen, így kivülállók nem fognak hozzáférni a tartalomhoz.
  6. A “közösnség” számára nem kötelező a saját profil hitelesítése, ám az előnyeit figyelembe véve javasolt.

Mi a tétje a Szépségversenynek? 

Ere a kérdésre egyenlőre nincs válasz. Mivel az iwiw.red alapvetően egy nonprofit vállalkozás, minden költséget saját zsebből finanszírozunk, és nincs bevétel sem. Maradjunk annyiban hogy a nyertes gazdagabb lesz egy élménnyel.

De…

Mivel mi egy közösség vagyunk, és mivel azt gondolom hogy Ti is szeretnétek ennek a játék nak a sikerét, feldobom nektek a labdát. Biztossan vagyunk egy páran, akik úgy gondolják, hogy megér némi áltozatot, vagy ha tetszik érdemes ebbe befektetni. Ezennel arra kérek mindnkit, hogy a saját belátása szerint, járuljon hozzá valami cskélységgel, hogy a nyerteseket meg tudjuk lepni valamiféle díjjal. Ez lehet egy apróság, egy CD lemez, egy parfüm, egy BD film, vagy bármi amit Te szeretnél az ügy érdekében hozzátenni a rendezvényhez.

Ha az első “Szépségverseny” eredményes lesz, akkor azt a jövőben valamilyen rendszerességgel megismételjük. Eredménytelenség esetén, talán megpróbáljuk mégegyszer.

Ne feledjétek, a verseny, a játék, vagy nevezzük bárminek, nem azon múlik, hogy mi van itt leírva. Az eredmény csakis tőletek függ, attól, aki bevállalja, a megmérettetést, és azokon, akik ezt a hozzáállásukkal, támogatásokkal, elsősorban kommentekkel, és lájkokkal támogatják.

Ez jelenleg még csak egy ötlet, egy elgondolás, de a végleges esemény létrejötte csak rajtatok múlik. Én igéretet teszek arra, hogy a siker érdekében maximálisan támogatom a csoportot, a közösséget, és a technikai feltételek biztosításával megalapozom a Ti sikereteket.

Hajrá,
Gábor

Változásokról lentebb a KIEGÉSZÍTÉS részben olvashattok.

Elmondanád? Írj! hello@iwiw.info

 


1. Kiegészítés. (2019 Január 25. péntek)

A kategóriák bontása, illetve a kialakítása a következőképen alalkul: 
A. Nők és férfiak külön kategóriát képeznek, azt hiszem ez evidens. Ezen belül pedig lehet ruhás és ruha nélküli megjelenés.
B. Életkor szerinti bontásban az alábbiakban egyeztünk meg: 
18 - 30, 30 - 40, 40 - 50, 50-65, 60<,
C. Első körben két helyszín lett megjelölve a megmérettetéshez, az iWiW Red és az iWiW Club, ám az egyszerűség miatt, létrehozunk egy közös oldalt csak a verseny kedvéért, ennek a részleteiről kicsit később adunk információt.

2021 © iWiW Info

Log in with your credentials

Forgot your details?