Regisztráció a közösségbe

A beállítottságodnak megfelelően válaszd ki hogy melyik közösség tagja szeretnél lenni. A két oldal egyidejű használata nem kizárt, mindekettőben  tag lehetsz, csak az oldalak különböző tematikáját ne keverd össze. Ha konzervatív beállítottságú vagy, aki kissé szégyenlős, akkor válaszd az iWiW Club lehetőségeit. Ha bevállalósabb vagy, esetleg exhibicionista, vagy kíváncsi vagy másokra, ha csak leskelődni akarsz, akkor neked az iWiW Red oldalt ajánljuk.

IWIW CLUB

Az iWiW Club oldal, szolídan, kulturáltan, és udvarias módon lehetőséget ad, az ismerkedésre, új kapcsolatok kiépítésére.  Ne feledd, itt nem megengedett semmiféle szexualitás. Az ilyen végleges tiltással jár.

Ha már döntöttél, ne tétovázz.

Konzervatívaknak!

Csatlakozz az iWiW Club közösségbe, és találj új barátokat.

IWIW RED

Az iWiW Red a “felnőtteknek” szól. Ebben a közösségben nem tiltott a meztelenség, a szex, sőt inkább elvárt. Ám ami közös, az hogy kulturáltan, és az elvárt udvariasságot előnyben részersítve ismerkedj, tabuk nélkül.

Bevállalod? Csatlakozz!

Szeximádóknak!

Csatlakozz az iWiW Red közösségbe, és flörtölj tabuk nélkül.

A regsiztráció előtt olvasd el a szabályokat is. A két oldal szabályai megegyeznek, kivéve hogy amíg az iWiW Club Oldalon nem negengedett a szexualitás, addig az iWiW Red oldalon nincs tabu téma. iWiW Club Szabályok!


2021 © iWiW Info

Log in with your credentials

Forgot your details?