IWIW CLUB
KAPCSOLATOK
KÖZÖSSÉGE

REGISZTRÁCIÓ
iWiW Club a kapcsolatok közössége

IWIW CLUB A KAPCSOLATOK KÖZÖSSÉGE

Az iWiW Club azoknak szól, akik magányosak, akik ismerkedni szeretnének, akik szeretnének élmenyeket megosztani másokkal. Az iWiW Club a hétköznapi embereknek szól, akik nyitotttak az élet dolgai iránt, és akik szeretnék megosztani a tudásukat élményeiket, tapasztalataikat másokkal.

Az iWiW Club nem azonos a rosszlányok oladallal, itt nincsenek kurvák, nincs megvásárolható nő! Úgy bánj másokkal ahogy azt te is elvárnád másoktól.

Az iWiW Club oldalon mindekitől elvárt, hogy legyen profilképe, legyen bemutatkozás, és legyen legalább az alapvető adatod megadva, hogy aki téged keres megtaláljon, és legfőképp, hogy lássuk, te nem vagy sunyi, gyáva alak, aki titokban, kikezd mások nőjével.

Az iWiW Club nem csak az ismerkedést segíti, hanem az általános kapcsolattartás egyik alternatív forrása, főleg azok számára, akik már megunták a facebookot. Az iwiw club lehetpséget ad neked, hogy megoszd másokkal a saját információidat, események, rendezvények, esetleg a saját céged, vagy közösséged bemutatását szolgáló oldal létrehozásával. Ezen oldalakon bemutathatod a saját sportcsapatodat, a vállalkozásodat, vagy bármilyen közösség tevékenységed.

Ezen felül létrehozhatsz saját csoportokat is, ahova meghívhatod a barátaidat, ismerősöket, munkatársakat. Az ilyen csoportok, nagyjából pont olyanok mint amit már a facebookon is megszokhattál, ezért nem lesz nehéz megszokni egy új formátumot, egy új felületet.

A blog szkcióban lehetőséged van közzétenni olyan írásokat, ami már készen áll a publikációra, vagy amit majd csak holnap fogsz megírni. Ez lehet egy saját röténet, vagy kitalált, lehetnek versek, novellák, de lehet akár egy tudományos értekezés is.

A megosztások legnépszerűbb módja a képek közzététele, amit itt is megtehetetsz, akár albumokba rendezve is, hogy könnyen átláthatóan tudd kezelni a képeidet. Az így létrehozott albumokat megoszthatod a barátaiddal, a saját oldaladon, vagy a csoportodban.

A fentieken túl van még cset és  fórum, vagyis a kommunikációs lehetőségek széles skálája áll rendelkezésedre, hogy megtaláld a régi barátaidat, vagy hogy újakat szerezz.

Amit az iWiW Clubban nem tehetsz meg.

  • Nem tehetsz fel semmilyen tartalmat, ami a szexualitást, a nemiséget ábrázolja.
  • Nem tehetsz fel semmilyen tartalmat, ami erőszakot, fegyvereket, kínzásokat, baleseteket, véres jelenetet ábrázol.
  • Nem tehetsz fel semmilyen módon kiskurúakat ábrázoló képeket, tartalmakat, kivéve a saját képeidet, aminek a tartalmáért a felelősség csak téged terhel.
  • Nem tehetsz fel olyan tartalmat, ami mások vallási, felekezeti, politikai, vagy világnézetének a sértő megjelnítése.

page-slide-club


2021 © iWiW Info

Log in with your credentials

Forgot your details?