EROTIKUS TÖRTÉNET ÍRÓI PÁLYÁZAT

Erotikus történet írói pályázat

Erotikus történet és szex történetek mindig is a népszerű kategóriába tartoztak, hisz olvasni mindenki tud, így ki ki a saját fantáziája alapján elképzeli a leírtakat. Mivel ez a folyamat minden embernél más eredményt hoz, mondhatni hogy egy leírt történet, annyi példányban sokszorozódik, ahányan elolvasták.

Nálunk sincs ez másképp, hisz a mi írásainkat is lelkesen olvassátok. De hogy mi ennél egy kicsit jobbak legyünk, vagy inkább többet adjunk az olvasóknak, szeretnénk meghirdetni a történet író pályázatot, ami lehet hogy nem is verseny, hisz ahány erotikus történet annyiféle, össze sem lehet hasonlítani őket.

Arra biztatunk téged, és az olvasókat, hogy írjátok le a legérdekesebb vagy legizgalmasabb megtörtént Erotikus történetet, eseményeket, vagy esetleg azokat, amik nem történtek még meg, csak a titkok szigetén őrizgetett vágyak voltak eddig. A történeted lehet nagyon soft, épp hogy erotikus, de lehet lényegre törő és szókimondó is.
Ha nem akarod közzétenni, a saját, vagy kitalált történetedet, akkor egy kitalált történetet is írhatsz. A lényeg hogy mindenki jól érezze magát.

Az  Erotikus történet írói pályázat úgy jó ha van tétje is, ám erre még nem tudok mit feltenni, az majd menet közben kiderül. Addig is a beküldés részleteit olvassátok el itt!

A pályázatok lehetnek a leányos szerelmi történettől kezdődően, az erotikus vágyálmokon át, egészen a legvadabb szexélményekig bármilyen tartalmúak.

A sikerresen beküldött, elfogadott írásokat, az alábbi oldalakon fogjuk közzétenni:

iWiW Info,  iWiW Red és Szex Blog


2021 © iWiW Info

Log in with your credentials

Forgot your details?